Bierproeverij
Gent

Bierproeverij - Tietje

Opgelet: wegens de huidige covid-19 maatregelen is een bierproeverij niet mogelijk. Laat je gegevens onder en we nemen contact op wanneer het weer mogelijk is.

Drinken jij en je vrienden of collega’s graag eens pintje na de uren, maar hebben jullie eigenlijk weinig kennis over bier in het algemeen? Dan is de bierproeverij echt iets voor jullie!

Eerst leren jullie hoe bier gebrouwen wordt. Van de keuze van het graan tot de manier van inschenken. Alle fase van het bier worden op een interactieve manier onder de loop genomen. Dit doen we samen met onze partner BeerSelect.

Eens je weet hoe het bier gemaakt wordt, is het tijd om samen het bier te gaan proeven. Hiervoor verhuizen we naar een gezelligere locatie, waar we jullie voorstellen aan enkele lokale biertjes, maar ook internationale minder gekende top pilsen. Dit alles in combinatie met een leuke bierquiz.

Dus, zin om tijdens het pilsen iets wijzer te worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien voor jou een teambuilding of vrijgezellen op maat!

Voor een vrijgezellenweekend in Gent zochten we een leuke plek om de avond te starten. Uiteindelijk bleven we iets langer dan gepland bij de boezemvrienden. Daarna toonde ze ons nog de leukste dansplaatsen in Gent. Topkerels!

Tom Achterberg
door Tom Achterbergen

Samen met de Lacrosse dames geboekt op aanraden van mijn broer. Twee woorden: De max! We begonnen met een rondleiding in de brouwerij waar we meer leerden over het brouwproces en we eindigde in een gezellige privé bar. Daar mochten we uitgebreid proeven en waren leuke opdrachten voorzien. Zeker een aanrader!

Anne Chielens
door Anne Chielens

Zalig avondje! Met de vrienden van de voetbal eens echt leren kennen wat we zo graag drinken in de 3de helft. Een goeie mix van uitleg, proeven en uitvoeren. Zeker die VR is een aanrader!

Jens De Roeck
door Jens De Roeck

Interesse?
Neem vrijblijvend contact op